FÖREGÅENDE SIDA        HEMSIDA

Ajarn Ohr har blivit mycket populär i Kina har tidigare mästare gjort det tidigare. Han har blivit nummer ett där och reser varje helg från Thailand till Kina. Han har haft många broschyrer, videor gjorda om honom i Kina. Vid en av hans Wia Khru fanns det 3 separata filmpersonal där för att dokumentera och video proceduren.

Nedan Ajarn Master Ohr

Ajarn Ohr har blivit den ledande Sak Yant-mästaren i Thailand och Asien. Hans engagemang för att hjälpa människor har varit enastående från vad vi har sett. När det finns katastrofer som händer i Thailandens fästen och de människor som bor där är de fattigast och många har inte el eller de grundläggande väsentligheterna som vi tar för givet. Under normala förhållanden har de inte tandborstar, skor eller utbildning etc. Ajarn Ohr genom sitt nätverk av lärjungar och hans 4 x 4-klubbar förenar sig under hans ledarskap och ger grundläggande förutsättningar för folket på hans bekostnad och sina lärjungar. Han är där och ger ut vad folket behöver. Vi Bangkok Ink Group har blivit inbjudna under de senaste 2 åren för att hjälpa och tillhandahålla dessa människor. Vi har varit engagerade i att hjälpa som vi har gjort för många projekt. Vi har ägnats åt Ajarn Bpoms tempel de senaste 4 åren och det är ett av de bästa templen i Bangkok vi har sett. Vi har hållit detta tempel hemligt och inte annonserat där adress. Varför för att allt måste kontrolleras. Templet arbetar för thailändska människor och det är så levande. Vi vill inte skämma bort det. De har över 100 munkar och vissa är 100 år gamla. Det har tagit mig alla dessa år för att se dem. Men de är där.

Det sista projektet vi gjorde var att gå in i bergen till ett gammalt tempel för berget och bygga dem en Buddha staty. Du kan inte komma dit om du inte har en 4 x 4 eller en pickup med breda däck på. Wow det här är en vacker plats men regnar mycket. Det är så högt upp i bergen som du är i molnen. Bilder av ett typiskt bergstempel, fullt funktionellt och används varje dag av byborets.